Websites

Websites en webapplicaties zijn kernonderdeel van het dienstenpakket van muis IT. Voor eenvoudige website hosting, het opzetten van een webshop, een simpele blog of een forum moet u vooral zoeken naar andere partijen, maar als het gaat om complexere, custom made implementaties met bestaande frameworks of eigen backends kan muis IT u ondersteunen.

Front-end

Front-end development met VueJS, React, EmberJS, Angular of vanilla JS is een expertise van muis IT. Voor het ontwerpen van user interfaces en doorvoeren van huisstijl en kleurstelling is contact met externe designers. De implementatie van die interfaces, in een old skool webform opzet, of met REST, GraphQL of custom APIs, kan probleemloos door muis IT worden opgepakt. Daarbij is kennis aanwezig van moderne CSS styling methodes en responsive setups met bijvoorbeeld webpack, Babel, Prime-React, Element-UI, Material-UI, jQuery, Bootstrap en andere industry standard libraries en frameworks.

Back-end

Back-end development met PHP, Python, C# of NodeJS is de hoofdmoot van het werk van muis IT. Gebruik makend van bekende frameworks als Laravel, Symfony, CodeIgniter, CakePHP, Flask, Django, of complete CMS frameworks als WordPress, Drupal of Joomla, kan in korte tijd een applicatie worden opgezet met standaard functionaliteiten.

Uitbreiden van bestaande frameworks met koppelingen naar externe APIs is ook geen probleem. muis IT heeft kennis in huis van SAML, OIDC, OAuth2, X.509 certificaten, SSL/HTTPS, PKI, encryptie, hashing, blockchains en WSDL. Alles om op een veilige manier met externe partijen geautomatiseerd contact te maken.

Plugins

Veel frameworks bieden een pluggable of modulaire opzet aan. muis IT kan voor u dergelijke plugins en modules ontwikkelen, bijvoorbeeld voor WordPress, Drupal of Django. Een dynamische VueJS interface in uw WordPress website? muis IT ontwikkelt, publiceert, test en beheert voor u deze plugin, zodat u die eenvoudig in al uw websites kunt integreren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van industry standards voor compilatie en unit testing om een optimaal eindresultaat te bewerkstelligen.

Hosting

Standaard hosting kan bij veel partijen plaatsvinden en voor eenvoudige omgevingen is muis IT reseller van simpele oplossingen. Maar voor wat complexere setups is vaak een eigen omgeving nodig, soms met meer dan 1 platform. muis IT werkt met Amazon Web Services (AWS) om complexe setups mogelijk te maken. Maar ook hosting op andere platforms, bijvoorbeeld bij Nederlandse datacenters, is geen probleem.

Deployment naar dergelijke setups vanuit ontwikkelomgevingen is lastig. muis IT werkt met tools als Docker en Ansible om te zorgen dat zoveel mogelijk standaard beheerzaken kunnen worden geautomatiseerd, waardoor menselijke fouten tijdens deployment kunnen worden voorkomen en deployment eenvoudig kan worden uitgerold in de ‘stille uurtjes’, of zelfs in een CI/CD model continu.